Ръководен екип

кипът на НОВАКОН включва професионалисти в сферата на счетоводното и данъчното законодателство,  корпоративните финанси, трудовото и социално-осигурително законодателство. Специалистите на НОВАКОН притежават богат практически опит в разрешаването на сложни казуси в сферата на данъчното планиране, избягване на двойно данъчно облагане и легитимна данъчна оптимизация за български и международни компании.

Follow me:    

Георги Маринов, Управител

Като управител и съосновател, Георги Маринов отговаря за бизнес развитието на НОВАКОН и управлението на проектите на компанията, както и за данъчно-счетоводно консултиране на клиенти на НОВАКОН като Gazit Globe, SKE Group, Colliers, S&T Bulgaria и много други международни и български компании.

Георги Маринов спомага за успешното развитие на множество водещи международни и български компании от широк кръг индустрии в ролята си на данъчен и финансов консултант. Преди да поеме ръководството на НОВАКОН, Георги Маринов активно участва на динамично развиващия се български капиталов пазар като инвестиционен консултант в БУЛФИН ИНВЕСТ, където се издига до изпълнителен директор.  Освен управляваш съдружник в НОВАКОН, Георги Маринов е и изпълнителен директор на бързо развиващата се софтуерна компания за управление на бизнес информация ТИЙМЛУК.

Георги Маринов е магистър по Корпоративни финанси от Университета за национално и световно стопанство в София и е сертифициран борсов посредник и инвестиционен консултант.


NOVACON has been acquired by TMF Group, you can read more about the acquisition in our press release.

Ръководен екип | NOVACON Ръководен екип | NOVACON, The Payroll & Accounting Company