За НОВАКОН

НОВАКОН е консултантска компания, която предоставя професионални услуги по администриране на възнагражденията, счетоводни и данъчни услуги за български и международни компании от различни индустрии, като IKEA, Nokia, Porsche, Piccadilly, Intersport, Wizz Air, Colliers, COMPAREX, SKE Group и други. Мисията на НОВАКОН е създаване на добавена стойност за клиентите си, като им помага да управляват своите финансово-счетоводни процеси с качествени услуги, основани на високи професионални стандарти и етика.

Основна цел на НОВАКОН е да изгради дългосрочни бизнес взаимоотношения с клиентите си, основани на лоялност и доверие чрез предоставяне на гъвкави и иновативни решения, базирани на добри практики и индивидуален подход.

Гъвкавост

НОВАКОН се отличава със своя индивидуален подход – клиентите на компанията могат напълно да изнесат своите финансово-счетоводни процеси, техният екип може да работи със специално създаден такъв в НОВАКОН или да използват специално създаден за тях набор от счетоводни услуги. НОВАКОН разработи и използва собствен софтуер за управление на процесите, който позволява висока степен на ефективност, качество и гъвкавост при работа с всякакъв вид организации.

Качество

НОВАКОН спазва най-високите международни стандарти за качество на професионалните услуги. Компанията има въведена система за управление на качеството по ISO 9001:2015, сертифицирана от британската компания Lloyd`s Register Quality Assurance.

Технологии

НОВАКОН разви и въведе собствена иновативна система за управление на бизнес процеси и „безхартиено“ движение на документи с осигурен дистанционен уеб-базиран достъп за своите клиенти. Чрез платформата на НОВАКОН, клиентите на компанията могат лесно да контролират достъпа и да управляват финансово-счетоводните процеси и труд и работна заплата за служителите си.

Членство

НОВАКОН е ексклузивен член като данъчно-счетоводен консултант в IR Global - иновативна интернационална мрежа за професионални услуги, която предоставя услуги на фирми и физически лица в 155+ юрисдикции, която включва водещи юридически, данъчно-счетоводни и финансови консултанти.

НОВАКОН е член на Американската Търговска Камара в България, Германо-Българската Индустриална Търговска Камара и Френско-Българската Търговска Камара.


NOVACON has been acquired by TMF Group, you can read more about the acquisition in our press release.

За НОВАКОН | NOVACON За НОВАКОН | NOVACON, The Payroll & Accounting Company